This page needs JavaScript activated to work. Verhuurmodule De Fuik

Welkom bij verhuur-defuik.nl

In de wijk Drievliet is het volgende wijkcentrum gevestigd: Wijkcentrum De Fuik. Deze accommodatie is dé plek voor diverse activiteiten en sociale contacten.

Wilt u zelf een cursus of opleiding, bijeenkomst of een sociale activiteit organiseren? Kies dan 1 van de ruimtes hieronder om gelijk uw dag en tijd te reserveren.

Wij kunnen onze ruimtes niet verhuren voor privé feesten en partijen, daarvoor dient u bij de plaatselijke horeca te zijn.

Wijkvereniging Drievliet -t Zand verhuurt in deze accommodaties zaalruimte aan bijvoorbeeld: scholen, sportclubs, gemeente en (buurt)verenigingen uit Ridderkerk en om liggende gemeenten. Je kunt de wijkaccommodatie gebruiken voor het organiseren van cursussen, opleidingen, kaarten, zingen, soosactiviteiten, hobby- en sportactiviteiten, vergaderingen en spreekuren. We verhuren ook ruimtes voor activiteiten aan buurtbewoners, voor bijvoorbeeld: een burendag of wijkinitiatieven (sinterklaas, halloween, of kerst etc.) of andere activiteiten.

Heeft u hulp nodig bij het reserveren van een ruimte, of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres.

Zoek naar een specifieke ruimte of locatie.Let op: meerdere ruimtes te gelijk boeken is mogelijk. Filter hiervoor eerst op datum, start- en eindtijd.

Extra's

De Fuik
Voorn 10
2986 JA Ridderkerk
0180-499844